Vállalatoknak

Miért jó nekünk, ha segítesz?

Partnereink támogatása számunkra elengedhetetlenül fontos. A velünk elhivatottan együttműködő cégek / szervezetek / vállalatok segítségének köszönhető, hogy képzéseink egyre nagyobb számban valósulhatnak meg, egyre több fiatal, tehetséges és agilis lányt vonhatunk be a technológia izgalmas világába.

 

Miért jó neked, ha segítesz?

Az anyagi támogatás mellett partnereinkkel szakmailag is együttműködünk. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy partner cégeink munkatársai részt vegyenek programjainkon, illetve szakmailag is hozzájáruljanak azok kialakításához. Ezáltal személyesen is megtapasztalják a fiatalok oktatásának élményét.
Foglalkozásainkat sokszor partnereink irodáiban tartjuk, így a lányok és családjuk közvetlenül, PR tevékenységünk révén a szélesebb közönség pedig közvetve ismerheti meg partnereink munkáját.
Büszkék vagyunk minden partnerünkre!

logók  – idézet
Ha úgy gondolod, hogy cégednek is a fenti névsorban van a helye, illetve szeretnél részletesebb tájékoztatást kérni a támogatási lehetőségekkel kapcsolatosan, vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@kodklub.org email címen, és örömmel találkozunk veled!

 

Miért jó ez nekünk?

Mert egyszer még nagyon büszkék leszünk arra, amikor menő informatikusok, világklasszis programozók, díjnyertes webes grafikusok, elismert üzletasszonyok és cégvezetők így nyilatkoznak a karrierjükről: „

Én is a Skool-ban kezdtem!” :)