Gyakran ismételt kérdések

Kiknek ajánljuk a műhelyfoglalkozásokat?

Az egynapos műhelyfoglalkozásokat 10-16 év közötti lányoknak tervezzük. Nemcsak azért, mert az informatikai tudás a mai világban a csajok között is menő, hanem mert pályaválasztás előtt érdemes megismerned egy izgalmas, jövőbe mutató világot.

Hogy néz ki a napi program?

A foglalkozások 9:00-től 16:00 óráig tartanak. Miközben játszva tanulsz, a szüleidnek bemutatjuk a modern információs technológiákban rejlő karrierlehetőségeket, és megismertetjük őket a Skool közösséggel, programokkal. Mielőtt megkérdeznéd: a lazulásra is bőven lesz alkalmad.

Milyen előképzettség kell a részvételhez?

Pont olyan, amilyet hozol magaddal! Vagyis a műhelymunka semmilyen különleges előképzettséget nem igényel. Nyitottságot és érdeklődést feltétlenül hozz, mert rengeteg izgalmas újdonságot fogsz felfedezni, és új ismeretségekre is szert tehetsz. Sőt, a barátnőidet se felejtsd otthon!

Kik lesznek az oktatóid?

Csupa jó fej és nagy koponya. Az ismereteket olyan tapasztalt szakemberektől sajátítod el, akik otthonosan mozognak mind a technológia, mind az oktatás világában. 2-3 lányra jut 1-1 tanársegéd, és kérdezni természetesen bármikor ér.

Mitől lesz igazán menő a műhelyfoglalkozás?

Annyit még megsúgunk, hogy az oktatók és a szakmai előadók a legmenőbb magyar tech cégek és startup-ok igazi nagyágyúi, akik személyes tapasztalataikat adják át neked. Ne lepődj meg, ha néha olyan érzésed támad, mintha kicsit elutaznál a jövőbe.