Adatkezelési szabályzat

Tájékoztató adományozóinknak:

 

Egyszeri bankkártyás támogatás:

 

Az egyszeri bankkártyás fizetés egy, a Barion Online Fizetési Rendszer által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a Vásárló által a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal kezdeményezi a támogatást.

 

Ismétlődő bankkártyás támogatás

 

Ismétlődő bankkártyás támogatás esetén a támogató megbízásából jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. Az ismétlődő fizetés ún. „eseti hozzájárulásos” típusa minden tranzakció esetében a Vevő eseti jóváhagyásával történik, tehát, Ön valamennyi jövőbeni fizetésnél jóvá kell, hogy hagyja a tranzakciót.

A sikeres fizetés tényéről Ön minden esetben a hagyományos bankkártyás fizetéssel megegyező csatornákon keresztül értesítést kap.

Eseti hozzájárulás esetén:

Az Ismétlődő fizetés igénybevételéhez jelen nyilatkozat elfogadásával Ön hozzájárul, hogy a sikeres regisztrációs tranzakciót követően jelen weboldal (kodklub.org) az itt található felhasználói fiókjából kezdeményezett későbbi fizetések a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül menjenek végbe. Továbbá hozzájárul, hogy a bankkártya lejárati dátuma a Skool adatbázisában rögzítésre kerüljön.

Figyelem(!): a bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem a Skool, sem a Barion nem fér hozzá.

A Skool által tévesen vagy jogtalanul kezdeményezett ismétlődő fizetéses tranzakciókért közvetlenül a Kereskedő felel, Kereskedő fizetési szolgáltatójával (Barion) szemben bármilyen igényérvényesítés kizárt.

 

A VÁSÁRLÁS FOLYAMATA

 

A vásárlási folyamat nagyjából 2-3 percet vesz igénybe, lépései az alábbiak:

  • Kattints a kodklub.org oldalon tetején a Támogatás menüpontra
  • Válaszd ki a felső színes sávból a Támogatás rendszerességét.
  • A Támogatás oldalon találsz egy “támogatom” gombot, nyomd meg.
  • Hagyd jóvá a kiválasztott összeget és gyakoriságot. Add meg a szükséges adataidat, fogadd el az Adatkezelési szabályzatot, és kattints a képernyő alján lévő Tovább gombra
  • A rendszer átirányít a Barion oldalára, ahol Barion tárcádba belépve (bal oldali doboz) vagy bankkártya/hitelkártya (jobb oldali doboz) adataid megadásával fizethetsz
  • Sikeres fizetés után kapsz a Barion rendszerétől egy azonnali választ a fizetés adataival kapcsolatban.
  • Támogatás után pedig kapsz tőlünk egy köszönő email-t. :)